V ponedeljek 16. 2. in v torek 17. 2. 2015 je v telovadnici v Zrečah potekal turnir regijskih reprezentanc. Turnirja sva se udeležili igralki Ana Kladnik in Zala Košak.

Najprej smo se pomirile proti Ljubljančankam in doživele poraz z 2:1 v setih. Naslednjo tekmo pa smo oddigrale proti Gorenjski in jih z dobro igro premagale 2:0.

Torej smo prvi dan končale z zmago in porazom.
Naslednje jutro nas je čakal dvoboj proti Štajerski. Igrale smo dobro in borbeno kar se je tudi poznalo v setih z zmago 2:0. S to igro smo si prislužile mesto v finalu. Po 3 urnem počitku pa nas je čakala zadnja, odločilna tekma proti Ljubljančankam. Vzdušje je bilo neverjetno! Zmago smo si želele neizmirno in to se nam je tudi uresničilo. Ljubljančanke smo nadigrale in jih kljub napeti igri in manjših spodrsljajih premagale z 2:0. Ta trenutek je bil res neverjeten! Navijači so bučno navijali in se zmage veselili z nami!

Na koncu tega turnirja pa nas je čakala razglasitev rezultatov. Pri ženskah so bile na 3. mestu Štajerke, na 2. mestu Ljubljančanke, 1. mesto pa smo dosegle igralke Savinjsko - Koroške regije. Poleg razglasitev doseženih rezultatov so razglasili tudi najboljše posameznike tega turnirja. Savinjko - Koroška je imela kar 4 najboljše posameznice, podajačico Tonko Pučnik, blokerko Niko Cigale, koristno igralko Nušo Podbregar in napadalko Zalo Košak. Turnir nama je ostal v lepem spominu saj smo dosegle 1. mesto v državi.

Napisali Ana Kladnik in Zala Košak