Pretekli vikend je bil prvi turnir v odbojki na mivki za dekleta do U19. Odvijal se je v Portorožu in udeležili sta se ga dve ekipi iz Prevalj.
Dvojica Bukovec / Pratneker je imela v prvem kolu malce več sreče z žrebom in se pomerila z enakovrednim parom Hrovat / Benedik Bevc in zmagala z rezultatom 2:1.
V naslednjem kolu sta se pomerili s  kasnejšima finalistkama Marušič / Marušič in izgubili z rezultatom 0:2. V tretjem kolu sta igrali proti ekipi Bye/Bye, in zmagali z rezultatom 2:0.
Četrto tekmo, ki se je odvijala ob 18.00 uri na plaži v Portorožu, sta izgubili proti ekipi Kobilca / Gostinčar in tako turnir zaključili na 13.mestu, z osvojenimi 20 točkami.
Druga dvojica iz našega kluba, Manojlovič / Peršak, je v prvem krogu naletela na dobro razpoloženo ekipo Hribar D. / Lužovec in izgubila z rezultatom 2:0. V drugem kolu je
bila tudi zanju premočna ekipa Kobilca / Gostinča in sta tekmo izgubili z rezultatom 0:2. Na koncu sta osvojili 17. mesto in zabeležili prvih 15 točk.
To so bile prve uvrstitve naših deklet, ki so se v prihajajoči sezoni odločile sodelovati na poletni ligi odbojke na mivki.
Želimo jim veliko volje in uspeha na prihajajočih turnirjih.

 

Koordinator BV