V nedeljo 10. decembra smo v domači dvorani na Prevaljah gostili zadnji kvalifikacijski turnir. Imele smo dve tekmi, in sicer prvo proti Prevaljam II ter drugo proti ekipi Mežice. Obe tekmi smo zmagale. Prvo tekmo proti Prevaljam II smo dobile z 25:12 ter 25:6.
 Z začetkom druge tekme smo kar hitro prehitele nasprotnice iz Mežice za kar nekaj točk. Tudi to tekmo smo preprečljivo zmagale z rezultatom 25:12 in 25:15. S tema dvema tekmama smo samo še potrdile uvrstitev v A ligo kot neporažene. Želim nam še veliko uspehov.
                                              Noemi Borko

galerija slik

                                                                                         

V soboto 26. novembra smo v športni dvorani Hoče gostovale pri ekipi Formula Formis III. Tekmo smo sicer pričele precej izenačeno, vendar je v nadaljevanju pobudo prevzela domača ekipa Formisa. Kljub temu, da smo proti koncu niza spet igrale tako kot znamo je bila razlika točk prevelika, da bi jo bilo mogoče nadoknaditi. Tako je nasprotna ekipa ta niz osvojila z rezultatom 16:25. V Drugem nizu je na igrišču zopet prevladala domača ekipa in tudi ta niz je pripadel njim z veliko točkovno razliko. Skozi celoten tretji niz pa smo vajeti v svojih rokah držale mi, a na koncu zaradi pomanjkanja koncentracije in nekoliko sreče tu ta niz izgubile z tesnim rezultatom 24:26. Tako smo v tem krogu na žalost ostale brez točk, ki pa jih bomo poskušale vknjižiti čez dva tedna, ko se bomo po tednu premora v domači dvorani pomerile z ekipo iz Črne.

Neža Kasnik

V soboto, 25.11.2017  je imela ekipa Mala 1 pod vodstvom Sonjak Marjane, tekmo v Slovenj Gradcu. Prvo tekmo so odigrale proti Mežici in zmagale z rezultatom 2:0 (25:10; 25:0), drugo proti Slovenj Gradcu 2:0 (25:6; 25:5). Tako je ekipa Prevalje Mala1 vodilna v svoji skupini in  tudi kvalificirana v nadaljnje tekmovanje že pred zadnjim turnirjem, ki bo v soboto 10.12.2017 v Prevaljah. Čestitamo !!

Nekaj fotografij

V nedeljo, 26.11.2017 je bil v Kamniku eden od dveh polfinalnih turnirjev za mladinke. Na turnirju so sodelovale ekipe ATH Grosuplje, SIP Šempeter, Calcit Kamnik in Prevalje. V hudi konkurenci, kjer so se kar štiri tekme končale z rezultatom 2:1, so se v drugi krog kot zmagovalke turnirja uvrstile igralke SIP Šempeter. Obe tekmi, prvo proti Prevaljam in drugo proti Grosupljem, so slavile z rezultatom 2:1. Kot druga ekipa se je v nadaljevanje uvrstila ekipa ATK Grosuplje, ki je po treh nizih premagala Calcit Kamnik, le ta je v repasažu premagal ekipo Prevalj z 2:0. Tako se bodo naše igralke udeležile naslednjega turnirja za mesta od 5.- 8. ki bo 13. januarja prihodnje leto. Na njem bodo sodelovale ekipe Calcit Kamnik, Prevalje, GEN-I Volley in Braslovče.

Nekaj utrinkov iz tekme.

 V soboto, 18.11.2017, smo 2 ekipa Prevalj odigrale 6. krog 3.DOL. Z nasprotnicami iz Prebolda smo se pomerile na domačih tleh, v Prevaljah. V začetek tekme smo stopile suvereno in z veliko željo po zmagi. Skozi vse tri sete smo pokazale borbenost, ekipno igro in ekipo Uniforest premagale z končnim rezultatom 3:0 (25:15,25:9,25:10). Tako smo zabeležile 3 nove pike, naslednjo soboto pa se bomo pomerile proti ekipi iz Hoč, kjer bomo gostovale. 

Lestvica